Ecosmart Lift 75

Het kleine broertje van de Ecosmart Lift 100. De milieuvriendelijke vlaggenmast met bijzondere eigenschappen: een steeds leesbare vlag met een ongeëvenaard gebruiksgemak.

 • ecologisch en duurzaam
  door het gebruik van een speciale legering uit gerecycleerd aluminium
 • eenvoudige vlagwissel
  vanaf de begane grond door het hijsbare galgsysteem
 • steeds leesbare vlag
  ook zonder wind door het roterende galgsysteem
 • sterk
  door het speciaal ontworpen mastprofiel
 • geen vlagdiefstal mogelijk
  want de bediening kan enkel met de meegeleverde bedieningsslinger
 • esthetisch
  en sober vormgegeven, speciaal mastprofiel
 • kwaliteitsvol
  afgewerkt met een platte aluminium knop
 • bedrijfszekere railvorm
  in het profiel zorgt voor een maximale zekerheid van de geleiding van het galgsysteem en in de mast is een koordontroller voorzien
 • GEEN LAWAAI
  door het gebruik van het Pole Position contragewicht met rubberen stootband
 • INGEBOUWDE, ENERGIEZUINIGE LED-VERLICHTING
  mogelijk dat netjes en esthetisch geïntegreerd is in de mast

Voor deze vlaggenmast wordt het ‘ecosmart’ profiel gebruikt. De ecosmart lift 75 is het kleine broertje van de ecosmart lift 100, dus gebaseerd op hetzelfde cilindrisch aluminiumprofiel met een geïntegreerde railvorm maar met een buitendiameter van 75mm.  Geschikt voor masten van 6 en 7m .

Ook de ecosmart-lift 75 wordt vervaardigd uit gerecycleerd aluminium, uiteraard volledig getest en conform de Europese standaarden.  Goed voor het milieu, maar ook voor jouw imago!

De hijsbare vlaguithouder wordt geleid in de railvorm van het profiel, zodat dit hijsbaar systeem van een maximale zekerheid geniet. 

D.m.v. het liersysteem met handslinger wordt de vlag op een zeer eenvoudige manier naar boven gehesen vanaf de begane grond. Een vlag vervangen of neerhalen is kinderspel. In de mast bevindt zich een koordontroller, zodat de vlaggenlijn niet kan oprollen.

De standaard geïntegreerde railvorm zorgt niet alleen voor een fraai uiterlijk maar ook voor een verhoogde vandalismebestendigheid. De bediening van het hijsbaar systeem is zo opgevat dat er  eigenlijk geen delen zijn op de mast die de aandacht trekken of kunnen bediend worden , het liersysteem zit in de mast.  Enkel beperkt zichtbaar is dus het kleine gaatje binnenin de rail.  Hier past dan de bijgeleverde bedieningssleutel in om de vlag naar beneden of naar boven te halen zodat onbevoegden de vlag niet kunnen stelen.

Onderaan de vlag wordt het Poleposition contragewicht voorzien.  Dit contragewicht is geluidsarm en vangt de rukslagen van de wind op. Het is vervaardigd uit een ijzeren kern en fraai afgewerkt in een vezelversterkte kunststof. Bijzonder is evenwel nog dat dit contragewicht voorzien is van een kunstrubber stootband.  Voor een volledig geluidsarme bevlagging! Het tegengewicht bevindt zich door middel van een nylon ring rond de mast.  Het is voldoende zwaar om grote vlaggen voldoende strak tegen de mast te houden.

Bij hoogformaatsvlaggen worden tussenin anti-opwaairingen voorzien.  Deze zijn hersluitbaar en dus steeds herbruikbaar.

De Ecosmart Lift wordt bovenaan afgewerkt met een design platte aluminium knop met dezelfde afwerking als de mast en voorzien van een hoogwaardig katrolsysteem.

Wens je bovendien dat jouw vlaggen permanent zichtbaar zijn? Als optie is het mogelijk om te kiezen voor een geïntegreerde led-verlichting.  

Accessoires voor deze mast

Led verlichting

Details

Bevestigingsmethodes grond

grondkoker

Details
Kantelvoet

Details

Bevestigingsmethodes muur

Verticale muurbeugel

Details